Bärkassar från Polypac med logga fungerar som vandrande reklam

Bärkassar är något som nästan alla använder sig av i dagens samhälle. När man har handlat i en b​utik så går man därifrån med en kasse eller påse med det som man har köpt. Där kan man som affär och butik passa på att satsa lite extra på sina bärkassar för att kunden ska känna sig nöjd med sitt köp när de går därifrån samt att man på själva påsen kan sätta sin logga och därmed få en vandrande reklam på stan eftersom kunden sedan går vidare och andra får se deras kasse med ditt märke eller er logga på. Så som butik så vinner man på att beställa bärkassar från Polypac som har det där lilla extra.

Något som många känner igen sig i är att man även ofta återanvänder bärkassar eftersom det är bra för miljön och man sparar någon krona om man gör det. Så får man med sig en bärkasse med ett snyggt tryck eller i någon härlig färg så kanske det är den som man väljer att använda en extra gång. Så se till att det blir just er kasse som återanvänds av era framtida kunder.

Bärkassar för shopping och andra produkter.

Beroende på vilken slags butik eller affär som man har väljer man såklart olika bärkassar. I mindre butiker där man kanske köper små produkter så som smink, parfymer eller kanske prydnadssaker, där kan ett bra val vara en liten plastpåse eller papperspåse i något stabilare material för att det som ska vara i påsen behöver lite mer skydd. Medan man i en större matbutik hellre kanske väljer stora bärkassar i plats och papper för att man ska få rum med så mycket som möjligt i påsen. Men oavsett vilka bärkassar just ni behöver finns dessa att få tag på hos polypac.se.

Posted in Shopping | Comments Off on Bärkassar från Polypac med logga fungerar som vandrande reklam